Een nieuwe naam

07 juni 2015

Op donderdag 4 juni 2015 was het zover: de bekendmaking van de nieuwe naam voor de Basisschool in Grevenbicht/Obbicht.
Een Basisschool die officieel op 1 augustus a.s. ontstaat uit de fusie van Ds. Deeleman Bs in Grevenbicht, de Pastoor Franckschool in Grevenbicht en de Willibrordusschool in Obbicht. 3 Scholen uit 2 dorpen vormen samen 1 basisschool op 2 locaties voor ruim 300 leerlingen. De 2 geweldige Maasdorpen verbonden met elkaar, de waarden van de 3 scholen samengevoegd:
Een school waar het kind in zijn totale ontwikkeling centraal staat. Een krachtig team dat met passie, samen met en voor het kind in groei en bloei, leeft en leert met behulp van omgevings- en toekomstgericht onderwijs. Een school die veiligheid biedt en waar kinderen kunnen, mogen en willen stralen. Waar ieder kind op zijn /haar manier een STER is.
De komende weken blijven de 3 namen van de scholen nog overal opduiken. Op nieuwe documenten komt al de nieuwe naam te staan. De nieuwe website, naamborden, vlaggen enz. zijn in de maak. Het nieuw logo is bedacht, we kunnen aan de slag gaan.

Bs. Pastoor Franck en Bs. Willibrordus: Resy van Leeuwen
Ds. Deeleman Bs.: llona Beaumont en Maartje Merry

Adres hoofdlocatie: St. Catharinaplantsoen 4 6127 BC Grevenbicht T 046-4857261 M 06-30031207 V 3340 E r.vanleeuwen@pastoorfranck.nl